top of page
Gewichtsconsult
Lijkt het je heerlijk om je fit, energiek en vooral GEZOND te voelen? Bij ons ben je van harte welkom voor een deskundig voedingsadvies en dieetbegeleiding.

Van diverse gezondheidsproblemen, bij ziekte, of de wens om af te vallen, EMS Health Studio helpt je graag om je doelen te bereiken. Ook als je vragen hebt over voeding bij gezondheidsproblemen kun je bij ons terecht.

 

Samen naar een gezonde levensstijl

Iedereen is anders, heeft een ander lichaam en daarom is een individuele benadering zo belangrijk. Samen kijken wij naar je persoonlijke situatie, je medische gegevens en je hulpvraag. Hierdoor krijg je een advies op maat, en zorgen we ervoor dat de aanpassingen ook op langer termijn vol te houden zijn. Door motiverende coaching begeleiden we jou naar een gezonde leefstijl. Een gezond voedingspatroon is dé basis om het lichaam goed te kunnen laten functioneren. Daarnaast is voeding natuurlijk ook gewoon lekker! Eten gaat vaak samen met gezelligheid en genieten, maar soms ook met troost en het verwerken van emoties. 

 

 

Eten gaat vaak samen met gezelligheid en genieten, maar soms ook met troost en het verwerken van emoties. Een balans hierin vinden kan lastig zijn. Wij vinden het erg belangrijk om hier aandacht voor te hebben. Daarom helpen wij je graag om een positieve relatie te hebben met het eten, zodat je weer lekker in je vel zit.

Leefstijl

Zoals gezegd vormt gezonde voeding de basis voor een gezonde leefstijl. Maar ook beweging en ontspanning spelen een belangrijke rol. Beweging zorgt voor een betere conditie, sterkere spieren, je voelt je vitaler en als bonus verbrand je ook nog eens lekker wat calorieën.

bottom of page